Blog

Blog

Zonnige Visstoof

Met deze supersnel klaargemaakte visstoof waan je jezelf in de Mediterrané. Ik maak deze klaar in de elektrische multipan met als voordeel dat het niet aanbrandt en wel heel snel klaar is (incl. voorbereiding ca. 20 minuten).


Ingrediënten (voor 4 personen):

- 2 á 3 stukken kabeljauwfilet (ca. 100 á 150 gram per stuk)

- 200 gram garnalen (any size will do)

- 2 rode puntpaprika's in stukken

- 2 grof gesneden preien

- 2 á 3 teentjes kleingesneden knoflook

- 1 gesnipperde ui

- 1 in blokjes gesneden courgette

- 1 bakje champignons (in stukjes)

- 3 á 4 in stukken gesneden tomaten

- 1 pakje tomatenfritto (350 gr)

- 1 flink glas droge witte wijn

- bosje verse Italiaanse kruiden (salie, tijm, rozemarijn)

- verse peper


Bereiden:

Alle groenten tegelijk in de multipan op de hoogste stand en 3 minuten roerbakken.

Witte wijn en tomatenfritto toevoegen en alles doorroeren.

Stukken vis verdelen en een beetje onderduwen. Idem de garnalen.

Na 10 á 15 minuten, als de vis gaar is: smullen maar.


0 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven