JAMMIE | Eiwitrijke Spinazie/havermeel flensjes met kikkererwten/appel/tahin én paddestoelen. Ook heerlijk als ontbijt met verse vruchten.
Vegan, Glutenvrij én lactosevrij. Vol vitamine, mineralen, eiwitten en onti-axidanten.
Heerlijk, makkelijk én ook nog koolhydraatarm.
JAMMIE | Spinazie/havermeel flensjes met kikkererwten/appel/tahin én paddestoelen, Heerlijk, makkelijk én koolhydraatarm.
PANNEKOEKJES
5 eieren, voor Vegan vervang je de eieren door: ongezoete appelmoes (4 eetl=1 ei), geprakte banaan (1/2 banaan=1 ei), agar agar (3 eetl=1 ei)
500 ml havermelk of sojamelk
150 gram glutenvrij havermeel (je kunt ook rijstemeel gebruiken > meer koolhydraten)
50 gram spinazie blaadjes
handje basilicum blaadjes
1 theelepel Your Super Super Green
1 theelepel Your Super Magic Mushroom
Maak hiervan een pannekoekbeslag met de staafmixer of foodprocessor. Bak de pannenkoekjes in een ronde pan van ongeveer 22cm.
VULLING VAN KIKKERERWT & extra eiwit
2 blikken kikkererwten a 400 gr uitgelekt en afgespoeld
3 el tahin
3 el extra vierge olijfolie
Sap van 1 citroen
1 appel geraspt
1 tl honing
1 eetlepel YourSuper Muscle Power
Peper zout naar smaak
Hussel alles door elkaar en zet weg.
PADDESTOELEN
500 gr gemengde paddestoelen schoongemaakt
2 tenen knoflook, geplet en fijngehakt
2 tl vers gehaakte tijm
beetje zout en peper
Lekker bakken!
Zonnebloempitjes roosteren in koekenpan.
OPDIENEN
Pannenkoekje beleggen met kikkererwten mengsel én paddenstoelen, bestrooien met geroosterde zonnebloempitjes. Jammie!!
Ook heerlijk als ontbijt met verse (bos)vruchten.