Image 1 title

StepStones - Wellness massage

Image 1 title

Image 2 title

StepStones - Wellness massage

Image 2 title

Image 3 title

StepStones - Wellness massage

Image 3 title

 

O n t s p a n n i n g s m a s s a g e

 

Pure verwennerij

Voel je jezelf wel eens uitgeblust of vermoeid? Heb je last van vermoeide, verkrampte en/of pijnlijke spieren na een zware werkweek? Rug-, nek- en/of schouderklachten? Dan is een ontspanningsmassage erg geschikt. Maar ook als je verder prima in je vel zit, is een ontspanningsmassage weldadig voor je lichaam en geest.

 

Een ontspanningsmassage ontspant de spieren, maakt spieren, pezen en gewrichten soepeler, verbetert de bloedsomloop van de spieren en de huid, stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen en giftige stoffen het lichaam sneller verlaten.

 

BEHANDELING

De ontspanningsmassage is een lichaamsmassage direct op de huid, waarbij een massage-olie gebruikt wordt. Bij de ontspanningsmassage worden vooral de rug, nek en de schouders behandeld. Hier zitten de meeste vastzittende spieren en de meeste spanningsklachten van het lichaam. Indien gewenst verzorgen we een klachtgerichte massage. Het is ook mogelijk om het gehele lichaam te laten masseren.

 

Het verschil tussen een ontspannings- en sportmassage is niet zo groot. De handgrepen zijn in grote lijnen hetzelfde, alleen wordt er bij een ontspanningsmassage zachter gewerkt. De grepen bestaan voornamelijk uit strijkingen.

 

RESULTAAT

Een ontspanningsmassage kan, zowel lichamelijk als geestelijk, heel goed preventief werken voor het behoud van een goede gezondheid.

 

Ben je op zoek naar een moment van rust en bewustwording van je fysiek? Maak dan een afspraak voor een heerlijke ontspanningsmassage.

 

CONTRA INDICATIE

  • koorts,
  • infectieziekten,
  • besmettelijke huidaandoeningen,
  • trombose.

 

Relatieve contra indicaties zoals trombose, spataderen en zwangerschap bekijken we in overleg. 

Bij twijfel adviseren we je altijd je huisarts of behandelend specialist te raadplegen en toestemming te vragen.

 

 

Copyright © 2019 StepStones

www.stepstones-massage.nl. Alle rechten voorbehouden.

Contactgegevens

StepStones Sport-, Body- & Hotstone Massage

Vlak 1 - 3311 AT  Dordrecht 

078-6144167 / 0652-509029

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg StepStones op